SK Slovácká Viktoria Bojkovice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Slovácká Viktoria Bojkovice
www.sksvbojkovice.cz

Příští zápas

SK SV Bojkovice vs FK Mladcová

Datum a čas konání: 9.8.2024 18:00
Místo: stadion kopané Slovácké Viktorie v Bojkovicích

90. výročí klubu jsme důstojně oslavili utkáním se Sigi Teamem!

90. výročí klubu jsme důstojně oslavili utkáním se Sigi Teamem!

Oslava 90. výročí vzniku Sportovního klubu Slovácká Viktoria Bojkovice proběhla na stadionu kopané v Bojkovicích v sobotu 16. září!

Vrcholem dne bylo exhibiční utkání domácího týmu, složeného z bývalých hráčů a sponzorů (bez nichž by se takové utkání nemohlo uskutečnit) s populárním Sigi Teamem.

Oslavy se zdařily, populární Sigi Team přilákal do ochozů spoustu fotbalových fanoušků, kteří mohli obdivovat fotbalové umění bývalých fotbalových reprezentantů a pobavit se při exhibičním utkání, které svými hláškami obohacoval s mikrofonem v ruce známý fotbalový glosátor a šoumen Petr Švancara :-) Svůj prostor na trávníku dostali i naši nejmladší začínající fotbalisté - přípravkáři a benjamínci, kteří si zahráli před velkou návštěvou proti svým kamarádům z TJ Pitín.

Oceněni byli zasloužilí hráči a funkcionáři Slovácké Viktorky - Lubomír Valter st., Jiří Kaplan, Jan Baier st., Zdeněk Navrátil, Karel Blahůšek, Bohumil Polách, Jindřich Matějík, František Navrátil, Jiří Sojka, Jiří Šašinka, Jozef Ščerba, Antonín Jurča, Tibor Ďuriš, Lubomír Šenkeřík, Zdeněk Ambroz st., Josef Doležel, Libor Lukáš, Lubomír Mlček. Im memoriam byli rovněž oceněni František Švehlík, Jaromír Krejčiřík a Petr Kuchař st.

Všichni výše jmenovaní byli oceněni z rukou předsedy Slovácké Viktorie Jaroslava Koppera a místopředsedy Pavla Homoly. Dvěma nejobětavějším fukcionářům, kteří "táhli" Slováckou Viktorku v posledních desetiletích nejvíce, Lubomíru Valterovi st. a Jiřímu Kaplanovi přijel osobně pogratulovat a poděkovat za práci pro fotbal, s důrazem na práci s mládeží, i předseda Zlínského krajského fotbalového svazu František Hubáček.

I když v tomto případě nebyl výsledek utkání to hlavní, naše zpravodajská povinnost velí jinak ...

Legendy SK SV Bojkovice vs SIGI Team 5:7 (2:4)

Branky:

starosta Petr Viceník 3 (1 z pen.), Hladík a Karaman - Pospěch 2, Řepka 2 (1 z pen.), Boruta 2, Heinz

Sestava SK SV Bojkovice (legendy a sponzoři):

Jan Urbánek st., Miroslav Verner - Zdeněk Spáčil, Marian Varga, Martin Liška, Jiří Neveselý, Bronislav Valíček, Lubomír Valter ml., Petr Viceník, Ali Karaman, Radek Zimáček, Petr Kuchař, Radim Kuchař, Roman Martinec, Lukáš Kukuča, David Lukáš, Lukáš Hladík. Trenér Antonín Jurča.

Sigi Team nastoupil do utkání v následujícím složení:

1) Ladislav Maier - je bývalý český fotbalový brankář, reprezentant, který svoji profesionální kariéru ukončil v roce 2005 ve věku 39 let. Ve své kariéře chytal v Drnovicích, Liberci a úspěšně v Rapidu Vídeň.

2) Tomáš Řepka - je bývalý profesionální český fotbalový obránce a reprezentant. Typ důrazného nekompromisního obránce, známý i disciplinárními prohřešky. V zahraničí působil v italském klubu ACF Fiorentina a anglickém West Hamu United. V české lize hrál za Baník Ostrava, Spartu Praha, Dynamo České Budějovice. Momentálně má svůj stream podcast na YouTube - pořad RED CARD.

3) František Straka - je český fotbalový trenér, bývalý československý fotbalový reprezentant a účastník MS 1990 v Itálii. Je zatím posledním trenérem, který dovedl tým AC Sparta Praha do základní skupiny Ligy mistrů UEFA. Hrával v následujících klubech: Sparta, Borusia Mönchengladbach, Hansa Rostock, Wupertaler SV. Naposledy jako tréner zachránil AS Trenčín ve slovenské lize.

4) Marek Smola - levonohý obránce. Prošel kluby jako Teplice, Viktoria Plzeň, Bohemians Praha.

5) Adam Boruta - odchovanec Vítkovic, hrál za Zlín, Meteor Praha, Blšany.

6) Aleš Urbánek - je bývalý český fotbalový obránce nebo záložník a mládežnický reprezentant. Hrál převážně na levé straně obrany. V 10 letech začal hrát za Slavičín, hrál i Brumově, Šanově a Zlíně. Dále prošel kluby Olomouc, Sparta, Spartak Moskva, Senica, Artmedia Bratislava, Dunajska Streda, 2x mistr ligy.

7) Marek Heinz - je bývalý český fotbalový útočník a reprezentant. Technický typ fotbalisty. S FC Baník Ostrava získal v sezóně 2003/04 český ligový titul, zároveň se stal s 19 vstřelenými góly nejlepším kanonýrem české nejvyšší ligy. S Galatasaray Istanbul získal turecký titul. Se Sigmou Olomouc vyhrál český fotbalový pohár. V zahraničí působil - Hamburk, Borusia Mönchengladbach, Bilefeld, Nantes, Saint Etienne, Ferencvaros.

8) Jiří Novotný - je bývalý československý reprezentant. Držitel nejvíce mistrovských titulů u nás - 14x se Spartou. Hrál i za Liberec, Kazaň, Blšany, Most, Ružomberok, Duklu.

9) Rudolf Otepka - fotbalový technický založník, expert na zahrávání standardních situací, hrával za Zlín, Duklu, Drnovice, Příbram, Ostravu, Olomouc, České Budějovice.

10) Horst Siegl - československý reprezentant. Hrál za Spartu, Cheb, Příbram, Plzeň, Most, Kaiserslautern. 4x se stal králem střelců. Na kontě má 178 ligových branek. 12x získal titul mistr ligy. Majitel Sigiteamu už 14 let.

11) Martin Frýdek - fotbalový technický záložník. Reprezentant Československa, Získal stříbrnou medaili na ME v Anglii 1996. Hrál za Hradec Králové, Spartu, Teplice, Bayer Leverkusen, Duisburg. 5x se stal se Spartou mistrem ligy. Dvojče Sigiho ve Spartě a jeho dvorní nahrávač.

18) Petr Švancara - je bývalý český fotbalový útočník. Velkou část kariéry strávil ve své Zbrojovce Brno. Fotbalový šoumen s přezdívkou Mercedes. Hrál za Slovácko, Slavii, Opavu, Inter Bratislava, Viktorku Žižkov, Příbram. Teď působí v FC Brno. Na TV Nova se zúčastnil reality show Survivor, pravidelně glosuje fotbalovou ligu v pořadu Tiki-Taka a s Luďkem Zelenkou ho můžete vidět v jejich show po celé republice.

19) Horst Siegl ml. - do 18 let hrál za mládežnické týmy Sparty Praha, dále za Votice, a Blšany. Dnes obléká společný dres s otcem v TJ Jíloviště.

20) Zbyněk Pospěch - je klasický útočník, který prošel Opavou, hrál za Slovácko, Spartu, Liberec, Petrželku, Brno, Slavii, Duklu, Karvinou a německý Cottbus (Chotěbuz).

Poděkování následujícím sponzorům za velkou pomoc, bez níž by nebylo možné populární SIGI Team na našich oslavách v Bojkovicích přivítat:

RM Forest, lesní společnost s.r.o. Roman Martinec, BLOK Bojkovice s.r.o. Libor Lukáš, Město Bojkovice - starosta Petr Viceník, YouRak s.r.o. Lukáš Kukuča, Heberger CZ s.r.o. Miroslav Verner, KOVO Jandl s.r.o. Zdeněk Jandl, Zeveta, a.s. Bojkovice, Moravia Cans, a.s., KZK Bojkovice s.r.o. Marcel Michalec, Ladislav Diro, KR - Tools s.r.o. Radim Kuchař, Lukrom s.r.o., TES Bojkovice s.r.o. Lubomír Valter, SHK kovovýrova s.r.o. Homola Pavel, Juráš a partneři, advokátní kancelář v.o.s., Moravia Containers, a.s. Lubor Prchlík, Astona s.r.o. Lubomír Mlček, KEBAB Side - Ali Karaman, CZ SKD Solutions a.s. Petr Kuchař, Fenoza s.r.o. Vlastimil Kovář  - MOC DĚKUJEME!!!

Galerie k aktualitě

Diskuze

Tabulka

1. SK SV Bojkovice 0 0:0 0
2. FK Uherský Ostroh 0 0:0 0
3. TJ Šumice 0 0:0 0
4. TJ Nedašov 0 0:0 0
5. TJ Zdounky 0 0:0 0
6. TJ Horní Lideč 0 0:0 0
7. FK Dolní Němčí 0 0:0 0
8. TJ Sokol Újezdec -.. 0 0:0 0
9. FK Mladcová 0 0:0 0
10. Jiskra Staré Město 0 0:0 0
11. TJ Nivnice 0 0:0 0
12. SK Lidečko 0 0:0 0
13. TJ Nedachlebice 0 0:0 0
14. TJ Sokol Tečovice 0 0:0 0

Kompletní tabulka

Poslední zápas

Fotbal Kunovice
SK SV Bojkovice
3:1
Podrobnosti

Střelci týmu

Žádné statistiky střelců.

Najdete nás na Facebooku

Počet návštěv: 160043
Posledních 30 dnů: 989 | Posledních 7 dnů: 329 | Poslední den: 42

© 2024 SK Slovácká Viktoria Bojkovice | Všechna práva vyhrazena | www.sksvbojkovice.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne