SK Slovácká Viktoria Bojkovice

Oficiální stránky fotbalového klubu
SK Slovácká Viktoria Bojkovice
www.sksvbojkovice.cz

Příští zápas

FC Slovácko vs SK SV Bojkovice

Datum a čas konání: 29.4.2024 16:00
Místo: Mařatice - východ

Mladší přípravka přivezla z Mozart Trophy v Salzburgu 4. místo!

Mladší přípravka přivezla z Mozart Trophy v Salzburgu 4. místo!

Zpravodajství z rakouského Salzburgu (27.-28.5.2023) připravil trenér mládeže Lubomír Valter ml.:

 

Sobotní suverénní jízda našeho týmu U8 na turnaji Mozart Trophy v Salzburgu znamenala nedělní semifinále proti fotbalové akademii PSV Salzburg. Jeden gól v 9. penaltové sérii připravil naše mladíčky o postup do vysněného finále ... !

 

Zápasy ve skupině:

 

SK SV Bojkovice - SV Denkendorf (Německo) 3:1

SK SV Bojkovice - ASV Taxham (Rakousko) 5:0

 

Čtvrtfinále:

 

SK SV Bojkovice - SV Lieferinger (Rakousko) 4:1

 

Po 1. zápasovém dni jsme odjeli z krásného areálu pod Alpami (6 luxusně připravených hřišť) do studentského centra na okraji malebného rodiště W. A. Mozarta. Nálada byla výborná. Po večerní procházce ještě děti vyzvaly své rodiče na přátelský souboj na zahradě u hostelu. O vítězství dětí nebylo pochyb. 

 

S velmi dobrou formou jsme přijeli i v neděli do Sportzentra Nord Salzburg, sousedícího s věhlasnou Red Bull arénou, na které se odehrávají boje fotbalové Ligy mistrů. Náš semifinálový soupeř – domácí PSV Salzburg - má širokou mládežnickou základnu a postavil na nás to nejlepší, co měl k dispozici. Naši borci úspěšně vzdorovali a z pevné obrany vyráželi do rychlých protiútoků. Z velkého množství šancí jsme bohužel vytěžili jen tyčky a břevna. Po remíze 1:1 nás čekal ještě více napínavý penaltový rozstřel. Rozhodla až 9. série. Bohužel jsme prohráli a do finále nepostoupili. Slzičky nešly udržet.

 

Zdrceni smolnou porážkou jsme nastoupili v souboji o bronz proti německému OSC Vellmar. Snaha trenérů Smolky, Valtera a Boráka namotivovat „buldočky“ byla velká, nicméně po zbytečných chybách jsme prohráli 2:3 a zbyly na nás tak jen nepopulární bramborové medaile. I přes počáteční smutek jsme zvedli plachty k domovu, plní zážitků a cenných zkušeností.  Pro 7-leté fotbalisty Slovácké Viktorky to byl první kontakt se zahraničním fotbalem a výborná konfrontace. Čtvrté místo ze 12 účastníků turnaje U8 musíme hodnotit jako skvělé! Na turnaji startovalo ve všech kategoriích přes 80 týmů ze 7 států.

 

Slováckou Viktorku reprezentovali následující hráči: Gottfried, Hladík, Borák, Valter, Varga, Kozubík, Glajchová, Lahuta a Smolka. Trenéři: Smolka, Borák , Valter ml.

 

Velké díky za podporu patří rodičům a hlavně našim partnerům. Na realizaci "alpského" zájezdu se podíleli: Astona - p. Mlček, SEA, Stolárna Kozubík, Smolka Calix, Glajch Milan, Varga Marián a Chovanec Vlastik. 

 

Již tuto sobotu 3. června vyráží stejný tým na závěrečné finále Planeo Cupu (kategorie U8 - děti narozené v roce 2015 a ml.) do Uničova. Turnaj je považován za neoficiální mistrovství ČR a naši borci si ho vybojovali přes oblastní a moravské kvalifikace! Live přenosy a výsledky můžete sledovat na www.planeocup.cz.

 

Galerie k aktualitě

Diskuze

Tabulka

1. SK SV Bojkovice 30 76:10 71
2. FC Brumov 30 45:34 59
3. FC TVD Slavičín 30 46:41 42
4. ČSK Uherský Brod 30 29:37 42
5. TJ Spartak Valašské.. 30 28:43 31
6. SK Vizovice 30 12:71 6

Kompletní tabulka

Poslední zápas

SK SV Bojkovice
SK Vizovice
3:0
Podrobnosti

Střelci týmu

25 gólů

Christian Hladík

12 gólů

Jakub Borák

11 gólů

Prokop Humpola

7 gólů

Eliáš Valter

5 gólů

Tadeáš Schiffler

4 góly

Milan Smolka

3 góly

Markéta Glajchová

3 góly

Matěj Lahuta

2 góly

Jan Gottfried

2 góly

Anna Husaříková

Najdete nás na Facebooku

Počet návštěv: 156300
Posledních 30 dnů: 1615 | Posledních 7 dnů: 393 | Poslední den: 30

© 2024 SK Slovácká Viktoria Bojkovice | Všechna práva vyhrazena | www.sksvbojkovice.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne